PrimaTrae_Logo_web

PrimaTræ

– eksperter indenfor
specialtræ

Vilkår og handelsbetingelser

Generelle oplysninger
PrimaTræ ApS
Sandbyvej 14b, port 3
8382 Hinnerup
Mobil: 6086 1978
Mail: kontakt@primatrae.dk

Salg
Ikke alle varer er lagervare, spørg på leveringstid. 

Ved accept af tilbud samtykker jeg, som kunde, at have læst og accepteret PrimaTræs handelsbetingelser.

Handelsbetingelser
Der tages forbehold for tastefejl i tilbud. Alle tilbud er med forbehold for mellemsalg.
Endelig accept af ordre kan først bekræftes, når vores leverandør har godkendt og bekræftet den endelige bestilling.

Ved køb af egetræ til udendørs brug, skal man være opmærksom på at det yderste lag garvesyre vil regne af og misfarve underlaget. Denne udvaskning er en naturlig proces ved egetræ og er derfor ikke reklamationsberettiget.

Pinholes kan forekomme. Thermobehandlet træ kan svinge meget i farve det er ikke en fejl i træet, og dermed ikke reklamationsberettiget.

Træ er et levende materiale. Der kan forekomme svindrevner, vindridser og enderevner i større eller mindre grad og/eller træet kan give sig efter montage. Dette er ligeledes ikke reklamationsberettiget.

PrimaTræ hæfter ikke for skader på træ som følge af fejlmontage. Ved montering af lister og brædder må der maksimalt være 50 cm mellem befæstigelsen, medmindre andet er beskrevet i tilbuddet.

Vi anbefaler altid at man bruger befæstigelse af A4 syrefast kvalitet. Ved bestilling af lister og brædder skal man påregne en spild- og frasorteringsgrad mellem 5–10%.

Alle tilbud er gældende 1 uge fra d.d. medmindre andet er angivet. Alle varer er som udgangspunkt tilbudt i faldende længder, medmindre andet er aftalt og beskrevet i tilbuddet.

Alle tilbud er baseret på at varen afhentes på vores lager medmindre andet specifikt fremgår af tilbuddet.

Kunden er selv ansvarlig for at tjekke fugtindholdet i træet når der købes ovntørret træ.

Forsinkelser i leveringen kan forekomme. PrimaTræ kan ikke holdes ansvarlig, hvis sådanne forsinkelser er til gene for kundens tidsplan.

Alt træ der monteres udendørs kan blive angrebet af skimmelsvamp. Det har ikke noget med træet at gøre, og er derfor ikke reklamationsberettiget.

Skimmelsvamp kan få fodfæste på alle overflader der er tilstrækkeligt fugtige.

Salg og tilbud mærket som restparti, købes uden reklamationsret.

Ved påvist fejl i produktet, kan erstatning maksimalt være en ny tilsvarende vare. Der ydes ikke erstatning til udskiftning af den pågældende vare.